Menu Content/Inhoud
Camper Huren in AustraliŽ, Nieuw Zeeland, Canada, USA, Nederland, Duitsland, BelgiŽ, ItaliŽ en meer.

Welkom bij All Motorhome Rentals. De eerste stop op weg naar een fantastische campervakantie. Als je van plan bent een camper te huren vind je hier links naar alle camperverhuurders in de hele wereld. Van grote luxe campers (motorhome) tot kleine buscampers (campervan), van particuliere camperhuur tot grote camperverhuurbedrijven, van reisbureaus en touroperators die camperhuur en camperreizen aanbieden tot verhuurders van landrovers met daktent. Alle sites die met het reizen per camper te maken hebben, kun je hier vinden.

Om je vakantie verder voor te bereiden vind je hier ook links naar campings, camper overnachtingsplaatsen, verzorgingsplaatsen voor de kampeerauto, routeplanners en toeristische informatie per land.

Door alle tarieven, kortingen en acties van camperverhuurders en tussenpersonen te vergelijken, vindt je het laagste tarief. Zo kan je heel wat geld besparen, wat je dan aan leuke activiteiten in je vakantie kunt besteden!


Kijk ook eens op de special offers pagina voor vroegboek aanbiedingen en last-minute kortingen.

Tip: In onze zomer kan je erg voordelig een camper huren in Nieuw Zeeland. Het is daar dan winter en laagseizoen.
Hierdoor is het bijna overal heel rustig, alleen in de skigebieden kan het druk zijn.

Veel succes met vergelijken, ik hoop dat het een fijne vakantie in 2020 oplevert!

Camper in Zuid-Afrika

Eenvoudig zoeken naar camperverhuurders op plaatsnaam


Als je rechts in de bovenhoek van de pagina de plaatsnaam intypt waar je naar op zoek bent (bijvoorbeeld Sydney), zie je direct een lijst met camperverhuurders (als die er zijn in de plaats waar je op zoekt). Anders kun je altijd in het linker menu per land de kampeerauto-verhuurders vinden. Als je contact op neemt met een camperverhuurder of camper reisorganisatie zouden wij het erg waarderen als je allmotorhomerentals.com vermeld als de site waarop je hen hebt gevonden.

Het gemak van reizen met een camper in Europa

Met een camper ben je vrij om te reizen waar je maar wilt en hoe lang je maar wilt. Op het moment dat je vertrekt met de camper uit Nederland begint de vakantie al. Bevalt het ergens goed dan kun je langer blijven en anders vertrek je weer naar de volgende bestemming. Ook als je kinderen bij je hebt, kun je zo perfect rondreizen. Zodra je stopt kunnen ze direct verder spelen, je hebt al het speelgoed bij de hand, kunt een buggy of kinderfiets met gemak meenemen en ook het toilet is dichtbij.

Voor het overnachten kun je gebruik maken van een camping maar er komen steeds meer camperovernachtingsplaatsen waar je kunt verblijven. Vooral in Duitsland vindt je veel 'Reisemobilstellplštze'.


Camperhuur vergelijken

Deze site is speciaal gemaakt om de prijzen van camperverhuurders te vergelijken. Toen ik op zoek was naar een camper in AustraliŽ en in Zuid-Afrika, heb ik veel tijd op het internet doorgebracht om camperverhuurders te zoeken. Vooral de kleinere camperbedrijven zijn vaak moeilijk te vinden. Dit bracht mij op het idee om een site te maken waarop je alle verhuurders en reisorganisaties die camperverhuur of camperreizen aanbieden, kunt vinden.
Als je rechtstreeks bij een camperverhuurbedrijf boekt, is dat vaak goedkoper dan via een reisorganisatie. In Amerika en Canada is een reisbureau vaak weer voordeliger. Ook hebben deze soms speciale aanbiedingen, goedkope last-minute tarieven en aantrekkelijke fly-drive combinaties. Zeker voor het hoogseizoen loont het om alle mogelijkheden te onderzoeken.Direct reserveren bij een camperverhuurder

Je kunt hier alle landen waar het mogelijk is om een camper te huren vinden. We zijn de enige site waar je alle camperverhuurbedrijven (met website) in de hele wereld kunt vinden.

Je kunt links naar camperverhuurders vinden in:

OceaniŽ en AziŽ
  AustraliŽ, Nieuw Zeeland, Thailand, India en Nepal, China,Japan
Europa
  Groot BrittaniŽ, Ierland, Duitsland, Spanje, Portugal, Frankrijk, ItaliŽ, Griekenland, Zwitserland, Oostenrijk, Nederland, BelgiŽ, Luxemburg, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, IJsland, SloveniŽ, Lithouwen, Bulgarije, Hongarije, Macedonie
Noord en Zuid Amerika
  USA (geheel), USA (individuele staten), Canada, Chili, ArgentiniŽ, BraziliŽ
Zuidelijk Afrika
  Zuid Afrika, Botswana, Zimbabwe en NamibiŽ

Voor de avontuurlijke reizigers hebben we ook 4x4 campers in AustraliŽ en Landrovers met daktenten in Kenia, Tanzania en Zuidelijk Afrika.


Camper huren via een reisorganisatie

De reisbureaus en touroperators zijn gerangschikt op bestemming. Als je op zoek bent naar een camper in ItaliŽ, kun je kijken bij de Italy Motorhome Agents pagina, de Europe Motorhome Agents page (voor reisorganisaties met meerdere bestemmingen in Europa) en de World Wide Motorhome Agents pagina (voor camperhuur- en reizenaanbieders met meerdere bestemmingen wereldwijd).

Je kunt reisorganisaties vinden in:

Wereldwijd
  WereldWijd
Noord en Zuid Amerika
  USA, Canada, Chili, ArgentiniŽ, Cuba
OceaniŽ en AziŽ
  Thailand, AustraliŽ, Nieuw Zeeland
Zuidelijk Afrika
  Zuid Afrika, Botswana, Zimbabwe en NamibiŽ
Europa
  Europa, Groot BrittaniŽ, Duitsland, Frankrijk, ItaliŽ, Zwitserland, Noorwegen, Zweden, Denemarken


Camper huren van particulieren

In een aantal landen is het mogelijk om van een particuliere eigenaar een camper te huren. Dit is meestal goedkoper, maar zorg er voor dat je weet wat je huurt. Ga na hoe oud de camper is, en of er een goede verzekering is afgesloten. Het beste advies is om eerst de camper te bekijken, voordat je gaat huren.

We hebben particuliere verhuurders in Duitsland, Frankrijk, Nederland, Groot BrittaniŽ, Noorwegen en in de USA.

Onze camper is ook in 2016 beschikbaar voor verhuur www.goedkoopcamperhuren.nl

Campings en camper overnachtingsplaatsen

Als je op reis gaat met een camper, heb je een plaats nodig om te overnachten. In een aantal landen ben je verplicht op een officiŽle camping te overnachten, in sommige landen kun je op camperovernachtingsplaatsen slapen en in andere mag je zelfs vrij kamperen. Op onze camping-pagina's hebben we links opgenomen naar alle mogelijkheden in het betreffende land, zoals campings, overnachtingsplaatsen voor campers en verzorgingsplaatsen voor kampeerauto's (waar je vuil water kunt lozen en schoon water kunt innemen en soms je stroom kunt opladen).

Camperplaatsen en campings vindt je in:
Europa
  Europa, Groot BrittaniŽ, Ierland, Duitsland, Spanje, Portugal, Frankrijk, ItaliŽ, Griekenland, Zwitserland, Oostenrijk, Nederland, BelgiŽ, Luxemburg, Noorwegen, Zweden, Denemarken, IJsland
Noord en Zuid Amerika
  USA, Canada, Chili, ArgentiniŽ, Cuba, Mexico
OceaniŽ en AziŽ
  AustraliŽ, Nieuw Zeeland, Japan
Zuidelijk Africa
  Zuid Afrika, Botswana, NamibiŽ en Zimbabwe


Camper huren vanuit Nederland in het Buitenland

Wie als Nederlander in het buitenland een auto (dus ook een kampeerauto) huurt en zich daarmee langer dan twee dagen achtereen op Nederlandse bodem begeeft, loopt de kans aangeslagen te worden voor de BPM op deze auto.Bedankt voor het bezoeken van All Motorhome Rentals. We zijn hard aan het werk om deze site uit te breiden, met alle informatie die je nodig hebt om een camperreis te maken. We hopen dat je snel terug komt, om te zien wat er veranderd is. Als je suggesties hebt om de site te verbeteren of een (camper)link wilt aanmelden, horen wij dat graag. Stuur een e-mail naar This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it .motorhome - campervan - motorcaravan - rv - recreational vehicle - camper - campervan - kampeerauto - reisemobil - wohnmobil - bush camper - autocamper - autocaravane - autocaravana - camping-car- campingcar - bobil - husbil - matkailuautot - vozila - kemperiu - asuntoauto - mobile home

rent - rental - rentals - renting - hire - hiring - huren - verhuur - verhuren - mieten - vermieten - vermietung - loue - location - louer - alquiler - alquilan - alquilar - aluguer - utleie - utleier - utleijing - leie - leien - hyra - uthyring - hyr - vuakrattavat - vuokrattavana - affitto - affittare - lej - udlejning - leje - leigu - najem - nuoma
 
Image
 
Image
 

Motorhome Republic

 

Featured Sites

News

Saving tip for 2018

Planning a trip to Europe?

In the low season the ACSI www.campingcard.co.uk can save a lot of money.

In our summer (July / August)  motorhome rental in New Zealand is very cheap!